首页 幼儿教育 小学教育 初中教育 高中教育 成人教育 家长教育 夕阳红教育 英语教育 法语教育 日语教育 韩语教育 汉语教育 电脑教育 艺术教育

您好!欢迎来到统一教育网答疑平台  登录 注册
统一教育网 答疑平台
查看问题
问题标题: 英语问题 已解答 年级: 初中三年级
分享到:
回答教师: 池老师 解答时间:2018-03-12 15:07 提问人:lsw2002419
问题内容:  

阅读下面的材料,从每小题所给的ABCD四个选项中选出最佳选项.

Our new neighbours are the BrownsThey have two childrena boy and a girlThe boy is Jack and the girl is AliceJack is 11and he is one year older than meAlice and my sister Nancy are 8years old

At weekendsNancy and I like to go to play with Alice and JackBoth Jack and I really enjoy playing computer gamesSometimes the girls join usbut the games they enjoy are different from the ones we like

There is a big park near our houseSometimeswhen the weather is finethe four of us will go for bike rides thereWe often stop at the huge playground to have some funJack and I like to play basketballbut the girls prefer to sing and dance

Our families often have dinner togetherOn some daysthey come over to our house and on other dayswe go over to theirsMr Brown and his wife cook really well

Nancy and I are very glad to have the Browns next doorIt's great to have friends living so near

 

51Who are the writer's new neighbours  

AA family of three

BThe Browns

CJack and Nancy

DAlice and Nancy

52How old is Alice  

A.8   

B.9

C.10  

D.11

53The girls prefer to   at the playground in the park

Alisten to music

Bplay basketball

Csing and dance

Dplay computer games

54Where do the two families have dinner together  

AAt a park nearby

BAt a restaurant

CIn a forest

DAt their houses

55The writer thinks it's   to be friends with the new neighbours

Aboring        

Bgreat

Cdifficul      

Dsafe


想快速提高学习成绩?想找到适合自己的学习方法?网络家教,您的专属辅导教师,一一为您解答!
教师的解答
答案内容:  

同学你好!解析:

我们的新邻居是布朗一家人,他们有两个小孩,一个男孩和一个女孩.男孩是杰克,女孩是爱丽丝.杰克十一岁,他比我大一岁.爱丽丝和我的妹妹南希都是八岁.

周末,南希和我喜欢和爱丽丝杰克一起玩耍,杰克和我非常喜欢玩电脑游戏,有时候,女孩们也会加入,但是她们喜欢的和我们喜欢的不一样.

我们家旁边有一个大花园.有时候,当天气好的时候,我们四个人会去那里骑自行车.我们经常停在一个大的广场上去玩耍.杰克和我喜欢打篮球,但是女孩子喜欢唱歌跳舞.

我们的家人常在一起吃饭.有时候,他们来我家,有时候我们去他们家.布朗先生和他的妻子烧饭很好吃.

南希和我都很高兴有布朗一家人做邻居.有朋友住的这么近真的很好.

【解答】51.答案:B.细节理解题.根据Our new neighbours are the Browns可知他们的邻居是布朗一家人,故选B

52.答案:A.细节理解题.根据Alice and my sister Nancy are 8yearsold.可知爱丽丝是八岁,故选A

53.答案:C.细节理解题.根据We often stop at the huge playgroundto have some funJack and I like to playbasketballbut the girls prefer tosing and dance.可知女孩子更喜欢唱歌和跳舞,故选C      

54.答案:D.细节理解题.根据Our families often have dinnertogetherOn some daysthey come over to our house and onother dayswe go over to theirs.可知他们是去彼此的家里去吃饭,故选D      

55.答案:B.细节理解题.根据It\'s great to have friends living sonear.可知作者认为有朋友住的近很好,故选B

同学你好!如果对本题仍有疑义请追问,我将继续为你解答。祝你学习进步!